Etichete

, , , , ,

      Te-ai intrebat vreodata care e cea mai mare problema cu care ne confruntam noi crestinii, si cu care te confrunti tu cel mai des? Pot fi multe situatii neplacute in viata, dar cea mai neplacuta dintre toate e atunci cand consideram ca traim intr-un parc de distractii.- nimic nu poate fi mai departe de adevar!

       Pe langa faptul ca sunt nenumarate versete in Sfanta Scriptura care ne indeamna sa ne pregatim de razboi si in acelasi timp ne avertizeaza de seriozitatea luptei, preferam de multe ori sa ignoram acest adevar sis a traim ca si cum am fi intr-un mare parc de distractii..si nu ne dam seama ca ne sabotam singuri.

          Eu m-am “sabotat” asa de multe ori. Rezultatul? Infrangere la nivelul spiritual care a adus probleme la nivel mental, fizic si sufletesc. Stiu, tie nu ti s-a intamplat niciodata..cu siguranta!  . Important e sa acceptam acest adevar pentru a avea o viata biruitoare…Numai uite-te prin biserici..cati din cei ce au inceput “pe cale” nu mai sunt acolo? Au crezut ca totul e o joaca..iar acuma sunt intr-o cusca cu zabrele, cu toate ca au impresia ca sunt liberi in marele parc de distractii..ce nebunie! Poate ai fost si tu acolo, pt ca fiecare trecem prin aceasta experienta cel putin o data..

          Totusi, important e sa nu ramanem acolo..pt ca exact asta vrea dusmanul nostru. App, in caz ca nu ai realizat, ai un dusman real care te uraste si vrea sa te DISTRUGA- definitiv! Nu fii copil sa crezi ca esti ferit de el, nimeni nu e. Asadar, ce-I de facut. Constientizare, pocainta, si apoi lupta prin puterea lui Iisus!

 “ Fiţi treji şi vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită.” 1 Petru 5:8

 

          Daca ai o alta parere sau vrei sa spui ce crezi, lasa un comentariu si-ti voi raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Anunțuri