Etichete

, , , ,

De multe ori ne facem planuri si parca abia asteptam sa luam salariul (respectiv bursa sau alocatia:), nu-i asa? Ne gandim ce am putea face cu cateva milioane in plus si la faptul ca nu ne-ar strica. Din pacate uitam ca mai mult de 80% din populatia globului nu are nici macar cu ce trai de pe o zi pe alta. Dimpotriva, ei nu se gandesc ce ar face cu cativa dolari in plus, ci se roaga sa aiba ce bea ziua de maine si cu ce se imbraca.

In India, majoritatea oamenilor beau o apa murdara, deoarece in acele zone lipsesc izvoarele curate de la noi. M-am gandit sa incep aceasta campanie: https://www.mygfa.org/ady4god/ cu scopul de a ajuta pe alti oameni ca si noi care au nevoie atat de APA Vietii, cat si de apa de baut curata, exact cum avem si noi.

Daca Domnul a pus si pe inima ta sa fii o binecuvantare pentru altii si vrei sa iti strangi o comoara in cer (si crede-ma, e mult mai intelept sa-ti strangi comori in ceruri decat pe pamant), atunci doneaza pentru ca si ei sa poate avea macar putin din ce avem noi. De ce am ales Gospel For Asia? Este o lucrare 100% inceputa si intretinuta de frati din India, nu din America sau Europa. Avantajele sunt multe: o mai buna raportare la nevoile celor de acolo, un interes mai crescut, o dragoste mai profunda pt cei din neamul lor si un cost mai redus al intretinerii misionarilor.

https://www.mygfa.org/ady4god/

Anunțuri